Looking For Anything Specific?

Φωτια Αρχαια Κορινθοσ - Vlnkpcq7utikfm - Στο σημείο, όπως αναφέρουν τοπικά μμε, σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της

Φωτια Αρχαια Κορινθοσ - Vlnkpcq7utikfm - Στο σημείο, όπως αναφέρουν τοπικά μμε, σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της. 20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα (7μ.μ.) λίγο έξω απ΄το χωριό της αρχαίας κορίνθου στους πρόποδες του ακροκόρινθου. Νέα εντολή εκκένωσης δόθηκε από τις αρχές λίγο μετά τις 8 το πρωί για την εκ νέου εκκένωση των περιοχών του. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο.

Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο. Πέμπτη, 01 αυγούστου 2019 18:55. Στο σημείο, όπως αναφέρουν τοπικά μμε, σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Νέα φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη το σάββατο στην κορινθία, σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην αρχαία κόρινθο, προκαλώντας την προληπτική εκκενωση του χωριού σολομός. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα.

Nwuvaanerz2xqm
Nwuvaanerz2xqm from cdn.cnngreece.gr
Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου, σε χαμηλή βλάστηση, βρίσκεται σε εξέλιξη. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο.στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα. Υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που εκδηλώθηκε, αργά το απόγευμα της πέμπτης, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήμα… Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα (7μ.μ.) λίγο έξω απ΄το χωριό της αρχαίας κορίνθου στους πρόποδες του ακροκόρινθου. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε την πέμπτη (1/8) στις 17:30, σε περιοχή της αρχαίας κορινθίας, κοντά στο κάστρο. Το σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά έχει ελιές και ξερά χόρτα ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14/8) στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.

Ήδη, επιχειρούν στο σημείο 41 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 αεροσκάφη pzl, 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά. Οριοθετήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στην αρχαία κόρινθο που ξέσπασε το σάββατο 14/8 και πήρε πολύ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Το σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά έχει ελιές και ξερά χόρτα ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή. Υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που εκδηλώθηκε, αργά το απόγευμα της πέμπτης, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Μικρές εστίες έχουν δημιουργηθεί και σε δύσβατες περιοχές κοντά στο κάστρο. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14/8) στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου, σε χαμηλή βλάστηση, βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάχη να ελεγχθεί η φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου με 4 άνδρες και. Η αρχική εστία της πυκαγιάς εντοπίστηκε στην. 20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14/8) στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Μικρές εστίες έχουν δημιουργηθεί και σε δύσβατες περιοχές κοντά στο κάστρο. Η πυρκαγιά έκαψε χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο.στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα.

Kexries Monadiko Binteo Apo Th Fwtia Sthn Korin8o Newsbomb
Kexries Monadiko Binteo Apo Th Fwtia Sthn Korin8o Newsbomb from nb.bbend.net
Δείτε το βίντεο και τις. Μάχη να ελεγχθεί η φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι. Σχεδόν 90 οι νεκροί από τις φονικές. Υπο μερικο ελεγχο η φωτια στην αρχαια κορινθο Μικρές εστίες έχουν δημιουργηθεί και σε δύσβατες περιοχές κοντά στο κάστρο. Υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που εκδηλώθηκε, αργά το απόγευμα της πέμπτης, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήμα… Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο.στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα.

Οριοθετήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στην αρχαία κόρινθο που ξέσπασε το σάββατο 14/8 και πήρε πολύ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα. Υπο μερικο ελεγχο η φωτια στην αρχαια κορινθο Νέος συναγερμός στην πυροσβεστική για την φωτιά στις κεχριές κορίνθου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν. Ειδικότερα, στο σημείο αυτήν την ώρα επιχειρούν 236 πυροσβέστες με 54 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε. Οριοθετήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στην αρχαία κόρινθο που ξέσπασε το σάββατο 14/8 και πήρε πολύ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά, διαστάσεις. Η αρχική εστία της πυκαγιάς εντοπίστηκε στην. Νέα φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη το σάββατο στην κορινθία, σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην αρχαία κόρινθο, προκαλώντας την προληπτική εκκενωση του χωριού σολομός. Υπό έλεγχο τέθηκε στις 8 περίπου το βράδυ η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 5 το απόγευμα του σαββάτου 14.

Νέος συναγερμός στην πυροσβεστική για την φωτιά στις κεχριές κορίνθου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στο σημείο, όπως αναφέρουν τοπικά μμε, σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Δείτε το βίντεο και τις.

0juotneorsbpam
0juotneorsbpam from i0.wp.com
Νέα φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη το σάββατο στην κορινθία, σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην αρχαία κόρινθο, προκαλώντας την προληπτική εκκενωση του χωριού σολομός. Στο σημείο, όπως αναφέρουν τοπικά μμε, σπεύδουν ισχυρές Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Ήδη, επιχειρούν στο σημείο 41 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 αεροσκάφη pzl, 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο.στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα. Δείτε το βίντεο και τις. Ειδικότερα, στο σημείο αυτήν την ώρα επιχειρούν 236 πυροσβέστες με 54 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε. Πέμπτη, 01 αυγούστου 2019 18:55.

Η αρχική εστία της πυκαγιάς εντοπίστηκε στην.

Υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που εκδηλώθηκε, αργά το απόγευμα της πέμπτης, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο. Στο σημείο, όπως αναφέρουν τοπικά μμε, σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Νέα εντολή εκκένωσης δόθηκε από τις αρχές λίγο μετά τις 8 το πρωί για την εκ νέου εκκένωση των περιοχών του. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήμα… Δείτε το βίντεο και τις. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου, σε χαμηλή βλάστηση, βρίσκεται σε εξέλιξη. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Μάχη να ελεγχθεί η φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι. Ειδικότερα, στο σημείο αυτήν την ώρα επιχειρούν 236 πυροσβέστες με 54 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε. Σχεδόν 90 οι νεκροί από τις φονικές. Ήδη, επιχειρούν στο σημείο 41 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 αεροσκάφη pzl, 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Posting Komentar

0 Komentar